Tourniquets laag

Tourniquet type TR490, geschikt voor binnen en buiten. Tourniquet type TR490 bestemd voor de toegangscontrole bij bedrijven, sportscholen en recreatievoorzieningen. lage tourniquet met glaspanelen type TBV

Een zeer breed assortiment lage tourniquets voor alle denkbare toepassingen.

Methon levert tourniquets/draaikruizen in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende soorten behuizingen voor de doelmatige toegangscontrole bij recreatievoorzieningen, kantoren, fabrieken, sportscholen en andere objecten waar men de toegang aan niet-geautoriseerde personen wil ontzeggen.

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en uw wensen betreffende de uitstraling van de apparatuur kunt u kiezen tussen verschillende productgroepen. De Standard Line betreft zeer degelijke tourniquets die geschikt zijn voor een hoge gebruiksfrequentie en buitenopstelling. De Top Line betreft ook apparatuur van een hoge kwaliteit, en geschikt voor buitenopstelling, echter met verschillende soorten behuizingen waardoor de keuze beter kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. De Economy Line betreft tourniquets uit een lagere prijsklasse, die niet geschikt zijn voor zwaar of intensief gebruik en waarvoor buitenplaatsing wordt afgeraden.