Dé afzetpaal voor musea: De Tensabarrier

Nu dat de culturele sector weer open is zonder restricties, neemt het aantal bezoekers voor musea, expositiecentra en showrooms wederom toe. Deze voetgangersstromen zullen echter wel in goede banen geleid moeten worden. In deze blog leest u hoe Tensabarriers gebruikt kunnen worden om bezoekers efficiënt te begeleiden en enkele andere toepassingen van afzetpalen!

Wat zijn Tensabarriers?

De Tensabarriers zijn een zeer veilig en kwalitatief personenbegeleidingssysteem. Deze afzetpalen zijn voorzien van een sterke, uitrekbare band, die u kunt koppelen aan de eerstvolgende paal. Ook zijn Tensabarriers leverbaar als wandunits met keuze uit diverse behuizingen en bandkleuren. Deze wandmodellen zijn uitermate geschikt voor kassa doorgangen of voor het afsluiten van exposities. De units zijn beschikbaar in zowel opbouw- als inbouwmodellen, voor een nettere afwerking.

Bekijk het Tensabarriers Wandunit assortiment

Metalen afzetpalen

Waarvoor worden Tensabarriers gebruikt?

De Tensabarriers zijn perfect voor musea, expositiecentra en showrooms. Deze afzetpalen zijn ideaal om uw bezoekers op afstand te houden zonder de zichtbaarheid te hinderen: ze laten u toe om de toegang te beperken tot uw schilderijen, tentoonstellingen of auto’s uit de showroom. De afzetpaal zorgt ervoor dat bezoekers van alle leeftijden begrijpen waar zij mogen komen, zonder dat u borden hoeft op te hangen met onvriendelijke waarschuwingen.

Echter zijn Tensabarriers ook geschikt voor drukkere dagen, waarop rijvorming bij de kassa of toegang onvermijdelijk is. De afzetpalen zijn gemakkelijk op te zetten door eventuele accessoires aan te schaffen. Zo kan een transportwagen tot 12 Tensabarriers vervoeren: perfect voor het verplaatsen van de palen voor kassarijvorming nadat de drukte is afgenomen. Of u kunt bijvoorbeeld een enkele transportbeugel aanschaffen die gemakkelijk zware, metalen palen kan vervoeren. Bent u benieuwd naar deze betaalbare maar kwalitatief goede afzetpalen?

Lees meer over Tensabarriers

Gepersonaliseerde afzetpalen

Wilt u een luxe afzetpaal om uw tentoonstelling te complimenteren? Kies dan voor de metalen Tensabarriers. Deze palen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen met een verscheidenheid aan bandbreedtes en kleuren. De palen zijn gekleurd door middel van een poedercoating die zeer economisch, sterk en bijzonder duurzaam is. Of wilt u een meer klassieke paal? Dan zijn de Chrome over Steel afwerkingen perfect voor u! Staat de kleur die u wenst niet bij de standaard kleuren, dan kunnen wij deze speciaal voor u maken in een scala van RAL-kleuren.

Tensabarrier kleuren staal

Hetzelfde geldt voor het uitrekbare band van de palen. Het band is leverbaar in diverse kleuren en u kunt deze bedrukken met het logo van uw museum of expositie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier het volledige aanbod van de Tensabarriers bij Methon.

Afzetpaal aanbod

Tensabarriers voor musea

Methon biedt een grote diversiteit van afzetpalen: van metalen palen tot kunststof palen met allerlei accessoires en toevoegingen. Weet u niet welke Tensabarriers het meest geschikt zijn voor uw exposities of musea? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen vinden wij een passend assortiment.

Contact

Geef een antwoord