Hulpmiddelen voor een veilige heropening van publiek toegankelijke ruimtes

Het kabinet heeft aangekondigd dat de aanvullende maatregelen vanaf woensdagnacht (18 november) 24:00 weer komen te vervallen. Dat betekent dat de publiek toegankelijke ruimtes, die voor 2 weken gesloten moesten worden, weer open mogen. Het is echter wel belangrijk dat deze heropening op een veilige manier gebeurt. Methon helpt hier graag bij!

Voor wie geldt deze heropening?

De heropening geldt voor verschillende publiek toegankelijke ruimtes:

  • Bioscopen
  • Theaters
  • Pretparken
  • Dierentuinen
  • Musea
  • Buurthuizen
  • Casino’s
  • Zwembaden

Wanneer deze ruimtes weer opengaan, is het belangrijk dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd waarbij voldoende afstand kan worden gehouden. Op deze manier kan worden voorkomen dat er opnieuw nieuwe besmettingen komen.

Het is daarnaast ook een gestelde voorwaarde van de overheid dat er per binnenruimte 30 personen worden toegestaan mits er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Om dit te allen tijde te kunnen waarborgen is het aan te raden om gebruik te maken van hulpmiddelen.

Ook voor de horeca staat de deur op een kier

De versoepelingen betekenen ook dat de deur voor de horeca weer op een kier gaat. Wanneer de horeca de deuren weer mag openen is het eveneens belangrijk dat dit op een verantwoorde manier gebeurt zodat het aantal besmettingen niet opnieuw gaat stijgen.

Juist voor de horeca is het nu de tijd om alvast voorbereidingen te treffen zodat de deuren weer veilig open kunnen als dit weer toegestaan is. Het zou namelijk jammer zijn als de zaak weer open mag maar dit niet op een verantwoorde manier kan.

Vraag onze experts om advies!

Welke middelen zijn nodig voor een veilige heropening?

Methon is expert op het gebied van toegangstechniek. Onder toegangstechniek vallen verschillende middelen voor het reguleren van bezoekersstromen: precies wat in deze situatie zo belangrijk is!

Voor de heropening van publiek toegankelijke ruimtes zijn verschillende geschikte producten beschikbaar bij Methon. De producten zijn afzetpalen van Tensabarrier: een hoogwaardig personen geleidingssysteem. De afzetpalen met uittrekbaar band zorgen voor een efficiënte personen geleiding: iets wat zeker van belang is bij deze corona pandemie. De keuze is als volgt:

afscheidingspalen - Tensabarriers - heropening van publiek toegankelijke ruimtes
Rijksmuseum Tensabarriers

De afzetpalen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en geheel te personaliseren met de beschikbare accessoires. Zo zijn de palen beschikbaar met verschillende kleuren band én kunt u deze laten bedrukken met een bedrijfslogo.

Personaliseer uw personen geleidingssysteem!

Hulp nodig voor uw heropening?

We snappen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke hulpmiddelen u nodig heeft voor een veilige heropening. Uiteraard helpt Methon u graag voor een plan op maat voor de heropening van uw publiek toegankelijke ruimte. Dit kan geheel vrijblijvend zodat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Neem contact op voor uw plan op maat!

Contact opnemen

Geef een antwoord