Voor attractieparken

Crowd management in attractieparken: Attractieparken krijgen veel te maken met wachtrijen. Denk hierbij aan rijvorming bij de entree van het park, maar ook zeker bij de attracties. Hoe controleert u deze wachtrijen én zorgt u ervoor dat bezoekers gespreid worden?

Crowd management in attractieparken

De eerste wachtrij ontstaat bij attractieparken al bij de ingang van het park. Om de beleving van de bezoekers niet al bij de start van hun dag te bederven, is het belangrijk dat er geen sprake is van wachttijdproblematiek. 

De bezoekers die nog een entreebewijs moeten kopen, gaan in de rij staan om geholpen te worden. Belangrijk is het hierbij dat er een duidelijke rij wordt gecreëerd zodat deze vlot kan doorlopen en er geen problemen ontstaan.

Afzetpalen ingang attractiepark

Daarnaast zijn er ook bezoekers die al beschikken over een entreebewijs. Als dit het geval is, kunnen deze bezoekers hun bewijs scannen bij een draaikruis zodat het personeel wordt ontlast. 

Na binnenkomst, krijgen bezoekers direct weer te maken met wachttijden voor attracties. Zorg dat bezoekers veilig naar binnen kunnen door het gebruik van tourniquets.

Waarom crowd management in attractieparken?

✔ Wachtrij management
✔ Besparing op personeelskosten
✔ Spreiding van bezoekers aan de hand van tijdsloten

Producten voor attractieparken

  • Tourniquets

De draaikruizen kunnen zowel bij de attracties als bij de ingang zorgen voor een gespreide binnenkomst van bezoekers. Zo heeft u controle en zorgt dit voor meer gemak voor de bezoekers. Er kan zowel voor hoge tourniquets als lage tourniquets worden gekozen. 

  • Tensabarriers

Afzetpalen kunnen worden gebruikt om een duidelijke rij te creëren. U kunt op deze manier zorgen dat bezoekers voldoende afstand houden en weten waar zij in de rij moeten gaan staan.

  • Parkeersystemen

Bij het parkeerterrein van het attractiepark kan gebruik worden gemaakt van parkeersystemen. Maak gebruik van een slagboom. Op deze manier kunnen gekochte parkeertickets worden gescand zonder dat daar personeel voor nodig is. Daarnaast zorgt u er ook voor dat er enkel toegang wordt verleend voor bezoekers met een parkeerticket.

tourniquet wachtrij attractiepark

Producten personaliseren voor uw situatie

De producten van Methon zijn zeer geschikt om te personaliseren voor uw situatie. Wilt u meer weten over deze personalisaties? Wij denken graag met u mee!

Vrijblijvend contact opnemen

Methon: Expert op het gebied van crowd management

Pak wachtrijen aan en maak gebruik van de juiste professionele hulpmiddelen. De hulpmiddelen op het gebied van crowdmanagement kunnen u wellicht helpen. 

Meer weten