Voor horeca

Crowd management is een belangrijk thema in de horeca. Waarom? Als u een eigen restaurant, kroeg of nachtclub heeft, kunt u te maken krijgen met (grote) bezoekersstromen. Om deze bezoekersstromen te reguleren, kunt u gebruik maken van afzetpalen. Wij vertellen u meer over de toepassingsmogelijkheden in verschillende situaties.

Crowd management in de horeca

Waarom is crowd management belangrijk in de horeca? In de horeca kunt u te maken krijgen met grote bezoekersstromen die het pand willen betreden. Daarom zijn afzetpalen handig om een duidelijke rij aan te geven en te zorgen dat er een duidelijke scheiding kan ontstaan voor een ingang/uitgang. 

De afzetpalen kunnen echter in verschillende soorten horeca gelegenheden gebruikt worden. Voorbeelden van horecagelegenheden en het belang van crowdmanagement worden hieronder weergegeven:

Nachtclubs

In nachtclubs kunt u te maken krijgen met grote hoeveelheden mensen die tegelijk naar binnen willen. Om te zorgen dat dit een overzichtelijke rij wordt, kunt u gebruik maken van afzetpalen. Zo kunt u de ruimte bij de deur ook opsplitsen zodat de personen die naar binnen willen langs de rechterkant naar binnen gaan en de personen die uw nachtclub willen verlaten via de linkerkant naar buiten kunnen.

Daarnaast kunnen de afzetpalen bijvoorbeeld ook gebruikt worden bij de balie, bar of de ingang van de toiletten.

Kroegen

Ook kroegen kunnen te maken krijgen met grote bezoekersstromen die het pand willen betreden. Daarom kunt u ook in deze situatie gebruik maken van afzetpalen om een duidelijke rij te creëren. 

Restaurants

Restaurants krijgen misschien minder snel te maken met grote bezoekersstromen die tegelijk naar binnen willen, waardoor het in deze situatie niet van belang is om een wachtrij te creëren. Toch kunnen afzetpalen handig zijn om een rij aan te geven bijvoorbeeld bij de bar (als je ook de mogelijkheid hebt om eten af te halen), bij de toiletten. of om bepaalde gebieden af te zetten.

Waarom crowd management in de horeca?

✔ Scheiding tussen personen die naar binnen en naar buiten gaan

✔ Het creëren van een duidelijke rij

✔ Voldoende afstand

✔ Bepaalde gebieden of ruimtes afzetten

Producten voor crowd management in de horeca

Om de bezoekersstromen te reguleren, kunt u gebruikmaken van Tensabarrier afzetpalen. Deze afzetpalen kenmerken zich door de veiligheid en stabiliteit waar de palen over beschikken. De palen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar:

Daarnaast kunt u de afzetpalen uitbreiden met verschillende accessoires, zoals een tekstplaathouder of een presentatieschaal. 

Bekijk accessoires

Producten personaliseren voor uw situatie

De Tensabarrier afzetpalen van Methon zijn volledig te personaliseren voor uw situatie. De palen en banden zijn beschikbaar in verschillende kleuren én u kunt de banden laten bedrukken met uw logo. 

Methon: de specialist op het gebied van crowdmanagement

Methon levert al geruime tijd producten op het gebied van crowd management om te zorgen dat wachtrijen gestructureerd worden. Elke situatie is echter anders: laat ons daarom helpen met het maken van een op maat gemaakt plan voor uw horecagelegenheid!

Neem contact op