Nieuw: Goedkope maar kwalitatief goede afzetpaal

Afzetpalen, tourniquets, vloerstickers en spatschermen: dit is maar een selectie van de termen die u voorbij hoort komen als het gaat over het treffen van maatregelen tegen het Coronavirus. Er zijn zoveel opties waardoor wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een weloverwogen beslissing te nemen. In deze blog stellen wij graag een kosteneffectieve variant van de afzetpaal aan u voor.  

Goedkope afzetpaal

De Corona Pandemie kost ondernemers al genoeg geld: bij veel bedrijven is niet alleen de omzet sterk gedaald maar zijn de vaste lasten gewoon door blijven lopen. Daar komen dan ook nog de kosten bij van de hulpmiddelen om 1,5 meter afstand te houden. Daarom introduceert Methon een kosteneffectieve afzetpaal die maar liefst 50% goedkoper is dan de standaard Tensabarrier. 

Tijdelijke oplossing

De Tensabarrier afzetpaal is uiteraard in ‘normale’ tijden al een goed middel om grote bezoekersstromen te geleiden, maar in tijden waarbij de 1,5 meter regel hoog in het vaandel staat, kan dit een zekere uitkomst bieden. 

Het is echter zo dat deze afzetpalen in sommige gevallen alleen nodig zijn door deze 1,5 meter regel en niet in ‘normale’ tijden. Het is dan zonde om een grote investering te doen voor middelen van tijdelijke aard. In deze gevallen zijn goedkopere afzetpalen een uitkomst. 

Een goedkope maar kwalitatief goede oplossing

Goedkope afzetpaal
Bron: www.queueway.com

De QueueWay Retractable Barrier is een kosteneffectief alternatief op de standaard Tensabarrier. Deze goedkopere variant beschikt echter nog steeds over de uitstekende kwaliteit waar de Tensabarrier zich door kenmerkt.

Naast de hoogwaardige kwaliteit, is deze Tensabarrier ook erg veilig. De brede, zware voet zorgt voor maximale stabiliteit terwijl het oprolmechanisme voorzien van remsysteem zorgt voor minder letsel door terugschietend band. 

De goedkope afzetpaal heeft de volgende kenmerken:

  • De prijs is circa de helft van de standaard Tensabarriers. Dit is inclusief levering en transportkosten; 
  • Gewicht: 10,5 kg en een bandlengte van 2,3 meter;
  • Verpakt per paar;
  • Paal leverbaar in zwart of chroom;
  • Diverse kleuropties voor het band.

Bekijk de QueueWay Retractable Barrier

Goedkope afzetpaal: Bruikbaar in verschillende sectoren

Deze goedkope afzetpaal is bruikbaar in verschillende sectoren. Denk hierbij aan locaties waarbij grote bezoekersstromen geleid moeten worden zoals festivalterreinen, vliegvelden, beurzen en congressen. 

In deze situaties zijn de afzetpalen in grote getalen nodig waardoor de QueueWay Retractable Barrier een aantrekkelijke oplossing is. 

Niet alleen in deze gevallen kan het aantrekkelijk zijn; ook op kleinere locaties is dit voordelig. Denk hierbij aan kledingwinkels, restaurants, bakkerijen en slagerijen. 

Advies op maat

Wilt u graag maatregelen treffen maar weet u niet hoe? Methon helpt graag om een plan op maat te maken voor uw specifieke situatie. Meer weten?

Contact opnemen

Geef een antwoord