Standard Line Klapdeuren

In de Standard Line worden klapdeuren met glaspanelen in verschillende hoogte- en breedtematen aangeboden. Daarnaast zijn er diverse geavanceerde systemen met glasdeurtjes die in zijdelingse kasten schuiven (PNG en SL900), evenals draaideurtjes met zijgeleidingen (SLIMLANE). Van deze systemen wordt een algemene brochure gepresenteerd en daarnaast technische informatie van enkele modellen. Voor diverse andere modellen is informatie echter op aanvraag beschikbaar.

klapdeuren voor toegangscontrole en entreebeveiliging klapdeur voor toegangscontrole en entreebeveiliging Klapdeur voor de toegangscontrole bij bedrijven en recreatievoorzieningen.

De apparatuur is alleen geschikt voor binnenopstelling.

Het assortiment van de Standard Line

Door het aanklikken van een typenaam wordt een PDF-bestand geopend met specificaties van de betreffende apparatuur.

SL930 Klapdeur met een glashoogte van 100 of 120 cm., voor een standaard doorgang van 90 cm.

SL931 Klapdeur met een glashoogte van 140, 170 of 190 cm., voor een standaard doorgang van 90 cm.

SL932 Klapdeur met een glashoogte van 90 cm., voor een standaard doorgang van 90 cm.

PPV323 Klapdeur met glashoogte van 93 cm., voor een brede doorgang van 100 cm.

PMD335 Klapdeur/mindervalidenpoort met fotocelcontrole, kort en laag model.

PMD337 Klapdeur/mindervalidenpoort met fotocelcontrole, lang en hoog model.

PNG380-Broch Algemene brochure van de PNG-poorten met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven.

PNG380 Voorbeeld van een PNG-poort (kort en laag) met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

PNG392 Voorbeeld van een PNG-poort in extra brede uitvoering (lang en hoog) met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

PNG390TWIN Voorbeeld van een dubbelzijdige PNG-poort (kort en laag), met aan beide zijden van de kast schuifdeurtjes. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

SL900-Broch Algemene brochure van Smartlane-producten, designpoorten met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven.

SL900 Voorbeeld van een Smartlane (kort en laag) met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

SL912 Voorbeeld van een Smartlane in extra brede uitvoering (lang en hoog) met glasdeuren die in de zijdelingse kasten schuiven. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

SL912TWIN Voorbeeld van een dubbelzijdige Smartlane (lang en hoog), met aan beide zijden van de kast schuifdeurtjes. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

SLIMLANE-Broch Algemene brochure van Slimlane-producten, systeem met klapdeuren met een zijdelingse geleidingsconstructie.

SLIMLANE940SC Voorbeeld van een Slimlane met klapdeuren voor een standaardbreedte van 60 cm. Beschrijvingen van andere modellen op aanvraag.

SMARTN’SLIM-Broch Brochure van een bedieningspaneel voor diverse van de hier gepresenteerde producten.