Top Line Klapdeuren

De Top Line biedt klapdeuren aan met glaspanelen, rvs-buizen of een combinatie ervan. Daarnaast zijn er enkele geavanceerde systemen met glasdeurtjes die in zijdelingse kasten schuiven (informatie op aanvraag), evenals draaideurtjes met zijkasten.

elektrische klapdeur type Ikarus Klapdeur Ikarus voor de toegangscontrole bij bedrijven en recreatievoorzieningen. Klapdeur voor de toegangscontrole bij bedrijven en recreatievoorzieningen.

Het Top Line klapdeuren assortiment

Door het aanklikken van een typenaam wordt een PDF-bestand geopend met specificaties van de betreffende apparatuur.

Ikarus-Holm Klapdeur met een beugel van edelstaal, ook geschikt voor buitenopstelling. Levering met een elders te plaatsen stuurschakeling.

Ikarus-Baden Klapdeur met beugel van edelstaal met een glaspaneel, ook geschikt voor buitenopstelling. Levering met een elders te plaatsen stuurschakeling.

Ikarus-Transpa Design klapdeur van veiligheidsglas met een handrail op de bovenzijde, bedoeld voor binnenopstelling. Levering met een elders te plaatsen stuurschakeling.

Selection-DF Systeem met draaideurtjes en zijdelingse behuizingen. Alleen geschikt voor binnenopstelling.

Logiturn-bedientableau Bedientableau voor plaatsing bij een receptie, met uitgebreide bedieningsmogelijkheden voor twee tourniquets of klapdeuren.