Tensabarriers

Het geleiden van personen kan een hele uitdaging zijn. Methon biedt een uitermate doelmatige en veilige oplossing hiervoor: de Tensabarrier. U kunt de afzetpalen volledig personaliseren en de palen en banden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor zijn de afzetpalen toepasbaar in diverse sectoren.

 

Personengeleiding door middel van Tensabarriers crowd control Tensabarriers Tensabarrier wandunit rvs

Personengeleidingssysteem op basis van palen of wandunits met uittrekbaar band.

De Tensabarrier is een zeer veilig en hoogwaardig personengeleidingssysteem. De palen zijn voorzien van een uittrekbaar band dat aan een volgende paal gekoppeld kan worden. De fabrikant Tensator onderscheidt zich met producten van een hoge kwaliteit. De Tensabarrier is de meest veilige afzetpaal op de markt en wordt daardoor toegepast bij luchthavens, musea, recreatieprojecten, showrooms, horecavoorzieningen, expositiecentra en publieke ruimtes over de hele wereld. 

Nieuw: Budgetversie van de Tensabarrier

Voor een aantrekkelijke prijs is nu een goedkopere versie van de Tensabarrier leverbaar, echter met hetzelfde veilige remsysteem als bij de standaard variant. Voor informatie: QueueWay Retractable Barrier

Tensabarrier mogelijkheden

De afzetpalen zijn leverbaar als metalen palen, kunststof palen en wandunits. Daarnaast zijn er diverse accessoires leverbaar, zoals houders voor tekstplaten (sign holders). Afhankelijk van het model kan worden gekozen tussen diverse voetplaten en wandclips. U kunt kiezen uit een groot aantal bandkleuren, paalkleuren en afwerkingen. Afwijkende kleuren zijn mogelijk, zowel voor de paal als het band, evenals een speciale bedrukking van het band, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo van de klant. Zo kunt u de afzetpalen volledig personaliseren.

Vraag naar de mogelijkheden

De Tensabarrier is uitermate veilig

De stabiliteit van de palen, het brandvertragende bandmateriaal en het automatische oprolsysteem dat is voorzien van een remsysteem, voorkomen ongemakken, schade en zelfs letsel bij de passanten als gevolg van het hard terugschieten van het band bij andere producten van lagere kwaliteit. Bekijk hier een video over de veiligheid van deze afzetpaal: veiligheid.

Nieuw: Reflecterend band (ook geschikt voor buitengebruik): TensaBright.

Nieuw: Tensabarrier met magnetische bevestiging op een vloerplaat:  Magnetic Post.