Tensabarriers

Personengeleiding door middel van Tensabarriers crowd control Tensabarriers Tensabarrier wandunit rvs

Personengeleidingssysteem op basis van palen of wandunits met uittrekbaar band.

De Tensabarrier is een zeer veilig en hoogwaardig personengeleidingssysteem met palen die zijn voorzien van een uittrekbaar band dat aan een volgende paal wordt gekoppeld. De fabrikant Tensator is de uitvinder van de Tensabarrier en onderscheidt zich met producten van een hoge kwaliteit. De Tensabarrier is de meest veilige afzetpaal op de markt en wordt daardoor toegepast bij luchthavens, musea, recreatieprojecten, showrooms, horecavoorzieningen, expositiecentra en publieke ruimtes over de hele wereld.

Tensabarrier mogelijkheden

De afzetpalen zijn leverbaar als metalen palen, kunststof palen en wandunits. Daarnaast zijn er diverse accessoires leverbaar, zoals sign holders. Afhankelijk van het model Tensabarrier kan worden gekozen tussen diverse voetplaten en wandclips. Er is keuze tussen een groot aantal bandkleuren en paalkleuren en afwerkingen. Afwijkende kleuren zijn mogelijk, zowel voor de paal als het band, evenals een speciale bedrukking van het band, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo van de klant.

De Tensabarrier is uitermate veilig

De stabiliteit van de palen, het brandvertragende bandmateriaal en het automatische oprolsysteem dat is voorzien van een remsysteem, voorkomen ongemakken, schade en zelfs letsel bij de passanten als gevolg van het hard terugschieten van het band bij andere producten van lagere kwaliteit: veiligheid.

Nieuw: Reflecterend band (ook geschikt voor buitengebruik): TensaBright.

Nieuw: Tensabarrier met magnetische bevestiging op een vloerplaat:  Magnetic Post.