Kunststof afzetpalen

Volledig te personaliseren kunststof Tensabarrier afzetpalen.

Safety barriers van Tensabarrier Tensabarrier in een kunststof uitvoering afzetpaaltjes van Tensabarrier

Het assortiment

Tensabarriers zijn leverbaar als kunststof afzetpalen met keuze uit 5 paalkleuren (rood, blauw, geel, wit en zwart), diverse bandkleuren en bandclips . De kunststof afzetpalen zijn beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

Popular 875 - kunststof afzetpalenTensabarrier Popular 875. Een functionele kunststof paal voor een vriendelijke prijs, met een band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2,3 m.
Zeer geschikt voor drukbezochte locaties. Leverbaar met verschillende bandclips,
5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren. Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Outdoor 885 - kunststof afzetpalenTensabarrier Outdoor 885. Een kunststof paal voor binnen en buiten waarvan de kunststof voet voor de stabiliteit kan worden gevuld met zand of water, met een band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 3,65 m.
Leverbaar met verschillende bandclips, 5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren.  Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Heavy Duty 886Tensabarrier Heavy duty 886. Een kunststof paal met zware kunststof voetplaat voor binnen en buiten, met een band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2,3 m. of 3,65 m.
Leverbaar met een schroefverbinding voor bevestiging van de paal op de voetplaat of met een bajonetsluiting. Met verschillende bandclips, 5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren. Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Heavy Duty Plus 886pTensabarrier Heavy duty 886/P (plus). Een kunststof paal met zware kunststof voetplaat voor binnen en buiten, met een extra breed band van 150 mm. dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2 m.
Alleen leverbaar met een schroefverbinding voor bevestiging van de paal op de voetplaat. Met verschillende bandclips, 5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren. Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Dual Line 886T2Tensabarrier Heavy duty 886/D (dubbel). Een kunststof paal met zware kunststof voetplaat voor binnen en buiten, met een dubbel band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2,3 m. of 3,65 m.
Alleen leverbaar met een schroefverbinding voor bevestiging van de paal op de voetplaat. Met verschillende bandclips, 5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren. Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Stowaway SA1Tensabarrier Stowaway SA1. Een compacte lichtgewicht kunststof paal met een speciale voetconstructie voor binnen en buiten, met een band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 3,65 m.
Neemt weinig opslagruimte in beslag. Met verschillende bandclips, 5 paalkleuren en (standaard) bandkleuren. Diverse accessoires voor montage op of tegen de palen, zoals sign holders, bieden extra mogelijkheden om de Tensabarrier voor uw toepassing aan te passen.

Topper TC114Tensacone TC114 Topper. Voor plaatsing op een standaard verkeerskegel om op snelle en kostenvriendelijke wijze een afsluiting te maken voor binnen en buiten, met een band dat kan worden uitgetrokken tot een lengte van 3,65 m.
Uitgevoerd als een robuuste kunststof constructie. Wordt verkocht per 2 stuks in een verpakking.