Toegang voor mindervaliden

Zowel binnen- en buitenlocaties krijgen te maken met mindervaliden, kinderwagens of goederen bij de ingang. Het is van belang om ook een duidelijke en eenvoudige toegang voor mindervaliden aan te bieden. Dit kan aan de hand van klapdeuren.

Tourniquets en klapdeuren voor toegang voor mindervaliden

Organisatoren en bedrijfseigenaren gebruiken tourniquets bij de toegang van een binnen- of buitenlocatie om goed zicht te houden op bezoekersstromen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij zwembaden, kantoren, musea, fitnesscentra en evenementen

De tourniquets zijn echter niet geschikt voor mindervaliden in een rolstoel of bijvoorbeeld bezoekers met kinderwagens. Om toch toegang te kunnen verlenen aan deze doelgroepen is het verstandig om gebruik te maken van klapdeuren.

Klapdeuren kunnen worden gecombineerd met tourniquets. Deze kunnen handmatig geopend worden zodat mindervaliden, bezoekers met een kinderwagen of bijvoorbeeld een goederenlevering de ruimte kunnen betreden.

Verschillende klapdeuren

Binnenopstelling

Methon biedt verschillende klapdeuren aan voor binnenopstelling. Deze zijn te vinden bij de Standard Line klapdeuren. De klapdeuren zijn in verschillende modellen beschikbaar: verschillende hoogte- en breedtematen en met diverse geavanceerde systemen.

Bekijk de klapdeuren voor binnenopstelling

Buitenopstelling

Ook voor buitenopstelling biedt Methon een selectie klapdeuren aan. De meeste klapdeurtjes die onder de Top Line klapdeuren vallen zijn geschikt voor buitenopstelling. De klapdeuren geschikt voor buitenopstelling beschikken over een beugel van edelstaal. 

Bekijk de klapdeuren voor buitenopstelling

De voordelen van klapdeuren als toegang voor mindervaliden

  • Toegangscontrole
  • Toegang voor mindervaliden, personen met kinderwagens en goederen
  • Eenvoudig te combineren met tourniquets

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Methon heeft al verschillende klapdeuren geleverd aan bijvoorbeeld musea. Bent u bijvoorbeeld benieuwd of de klapdeuren bij uw bedrijf of organisatie toegepast kunnen worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Methon. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie. 

Contact opnemen

Geef een antwoord