Voor sportscholen

De meeste sportscholen maken gebruik van toegangscontrole om toegang voor onbevoegden te voorkomen. De leden scannen en pas en verkrijgen daarmee toegang tot de fitnessclub. Zo worden niet-leden buiten de deur gehouden. 

Toegangscontrole in sportscholen

Een lid van de sportschool scant zijn lidmaatschapspas bij de ingang met als doel om binnen te komen in de club. Beschikt iemand niet over een (geldige) pas? Dan wordt er geen toegang verleend. Op deze manier kunt u eenvoudig de toegang tot de club reguleren, zonder dat een personeelslid dit hoeft te doen. In veel gevallen zie je echter nog wel dat er iemand bij de receptie zit om vragen te beantwoorden, of om te controleren of de foto van het pasje overeenkomt met de persoon die toegang probeert te verkrijgen.

Waarom toegangscontrole in sportscholen?

✔ Enkel toegang voor leden

✔ Onbevoegden worden niet binnengelaten

✔ Lagere personeelskosten

Producten voor toegangscontrole in sportscholen

Om te zorgen dat er geen onbevoegden toegang krijgen tot uw sportschool, kunt u gebruik maken van zowel de hoge tourniquets als de lage tourniquets. Aan beide kunt u een paslezer laten koppelen, zodat leden hun pas kunnen scannen om toegang te verkrijgen.

Deze draaikruizen zie je vaak net na de ingang van een gebouw. Daarnaast kunt u deze bijvoorbeeld ook gebruiken voor de toegang van een bepaalde ruimte in het fitnesscentra, zoals een zwembad of sauna.

Hoge draaikruizen hebben dezelfde functie als de lage tourniquets: toegangscontrole. Deze draaikruizen zie je echter vaker bij onbemande fitnesscentra zodat er extra controle is.

Producten personaliseren voor uw situatie

Iedere sportschool is anders. Daarom biedt Methon de mogelijkheid om producten volledig te personaliseren voor uw situatie. Er is ruime keuze uit hoge- en lage tourniquets en er zijn daarnaast ook verschillende mogelijkheden om accessoires toe te voegen aan de producten. 

Meer weten?

Methon: Expert op het gebied van toegangscontrole

Methon is expert op het gebied van toegangscontrole. Wij helpen graag met het maken van een op maat gemaakt plan om zo de beste producten te selecteren voor uw situatie. Wilt u vrijblijvend sparren voor een plan voor uw sportschool?

Neem contact op