Tourniquets Hoog

Diverse modellen van hoge tourniquets, ook wel draaitrommels of draaihekken genoemd.

toegangspoort tourniquet hoog model voor beveiligde toegangen tot bedrijven en recreatievoorzieningen toegangscontrole tourniquet - draaitrommel voor entreebeveiliging Dubbele hoge tourniquet-draaitrommel voor de toegangscontrole bij bedrijven

Methon levert diverse draaitrommels / draaihekken in verschillende behuizingen voor de doelmatige toegangscontrole bij objecten waar men de toegang aan niet-geautoriseerde personen wil ontzeggen.

Assortiment hoge tourniquets van Methon

De apparatuur is geschikt voor een hoge gebruiksfrequentie en buitenopstelling.

Hoge tourniquets van Methon

Standard Line tourniquets

De apparatuur van de Standard Line wordt door de fabrikant als een bouwpakket aangeleverd en kan op het werk door onze installateurs worden samengesteld. Daardoor kunnen deze draaitrommels inpandig worden geplaatst, ook als er beperkte doorvoermogelijkheden zijn.

Bekijk de Standard Line

Top Line tourniquets

Bij de Top Line is sprake van een zeer breed assortiment van verschillende uitvoeringen, met diverse mogelijkheden om de draaitrommel te combineren met een doorgang via een gekoppeld draaihek.

Bekijk de Top Line

Tourniquet vervangen

Is uw tourniquet defect en aan vervanging toe? Methon levert en installeert draaitrommels met of zonder toegangscontrole en paslezers. Ook kunnen paslezers die bij u reeds in gebruik zijn op de nieuwe apparatuur worden gemonteerd.

Toepassing tourniquets

Draaihekken worden gebruikt bij fabrieken, recreatievoorzieningen, en voor de toegangscontrole tot gebouwen en terreinen. De draaitrommels zijn zowel buiten als binnen te gebruiken.

Plaatsing en montage van tourniquets

Draaihekken kunnen compleet geassembleerd worden aangeleverd of als een bouwpakket met een aantal losse elementen die op locatie door onze installateurs worden samengesteld. Daardoor is ook inpandige plaatsing mogelijk.