Tourniquets Hoog

U vindt hier diverse modellen van hoge tourniquets: ook wel draaitrommels of draaihekken genoemd.

toegangspoort tourniquet hoog model voor beveiligde toegangen tot bedrijven en recreatievoorzieningen toegangscontrole tourniquet - draaitrommel voor entreebeveiliging Dubbele hoge tourniquet-draaitrommel voor de toegangscontrole bij bedrijven

Methon levert diverse tourniquets / draaitrommels in verschillende behuizingen. Deze gebruikt u voor de doelmatige toegangscontrole bij objecten waar men de toegang aan niet-geautoriseerde personen wil ontzeggen.

Assortiment hoge tourniquets

De apparatuur is geschikt voor een hoge gebruiksfrequentie en buitenopstelling.

Hoge tourniquets van Methon

Standard Line tourniquets

Allereerst is er de Standard Line variant. De fabrikant levert de apparatuur hiervan als een bouwpakket aan waarna onze installateurs deze op het werk kunnen samenstellen. Daardoor kunnen deze draaitrommels inpandig worden geplaatst, ook als er beperkte doorvoermogelijkheden zijn.

Bekijk de Standard Line

Top Line tourniquets

Daarnaast biedt Methon de Top Line variant aan. Hierbij is sprake van een zeer breed assortiment van verschillende uitvoeringen. Er bestaan diverse mogelijkheden om de draaitrommel te combineren met een doorgang via een gekoppeld draaihek. Voor diverse modellen is een levering als bouwpakket mogelijk.

Bekijk de Top Line

Tourniquet vervangen

Is uw tourniquet defect en aan vervanging toe? Methon levert en installeert draaitrommels met of zonder toegangscontrole en paslezers. Ook kunt u paslezers die reeds in gebruik zijn op de nieuwe apparatuur laten monteren.

Toepassing tourniquets

Draaitrommels worden gebruikt bij fabrieken, recreatievoorzieningen, en voor de toegangscontrole tot gebouwen en terreinen. De draaitrommels zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. 

Plaatsing en montage van tourniquets

Methon levert draaitrommels op twee manieren: compleet geassembleerd of als een bouwpakket met een aantal losse elementen. Onze installateurs kunnen deze op locatie samenstellen waardoor inpandige plaatsing ook mogelijk is.