Standard Line Hoge Tourniquets

Methon biedt Standard Line Hoge Tourniquets aan in een beperkt aantal variaties. Zowel in een enkelvoudige en dubbele versie.

Standard Line tourniquet-draaitrommel hoge uitvoering Standard Line Dubbele hoge tourniquet-draaitrommel voor de toegangscontrole bij bedrijven Standard Line Dubbele hoge tourniquet-draaitrommel voor de toegangscontrole bij bedrijven

Assortiment Standard Line hoge tourniquets

Hoge tourniquets worden in onze sector draaitrommels, draaihekken of tourniquettes genoemd.

Enkelvoudige tourniquets

Klik op de typenaam om het bijbehorende PDF-bestand te openen.

  • TRS370 Enkelvoudige tourniquet – draaitrommel met 3 draaipanelen.
  • TRS371 Enkelvoudige tourniquet – draaitrommel met 4 draaipanelen.

Dubbele tourniquets

Klik op de typenaam om het bijbehorende PDF-bestand te openen.

  • TRS372 Dubbele tourniquet – draaitrommel met twee keer 3 draaipanelen.

Meer weten over Standard Line hoge tourniquets?

Neem contact op

Tourniquet vervangen

Is uw tourniquet defect en aan vervanging toe? Methon biedt tourniquets met of zonder toegangscontrole en paslezers. Ook kunt u bedieningsapparatuur die al bij u in gebruik is op de nieuwe apparatuur laten monteren. Zo hoeft u deze niet opnieuw aan te schaffen!

Toepassing tourniquets

Bij Methon kunt u terecht voor toegangscontrole voor binnen en buiten. Hoge tourniquets worden gebruikt bij fabrieken, bedrijfsterreinen en in zwembaden of andere recreatievoorzieningen. De tourniquets zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Plaatsing en montage van tourniquets

Methon levert hoge tourniquets op twee manieren: compleet geassembleerd of als een bouwpakket met een aantal losse elementen. Onze installateur kunnen deze op locatie samenstellen waardoor inpandige plaatsing ook mogelijk is.