Tourniquets laag

Een zeer breed assortiment lage tourniquets voor alle denkbare toepassingen

Tourniquet type TR490, geschikt voor binnen en buiten. Tourniquet type TR490 bestemd voor de toegangscontrole bij bedrijven, sportscholen en recreatievoorzieningen. lage tourniquet met glaspanelen type TBV

Methon levert tourniquets – draaikruizen – in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende soorten behuizingen voor de doelmatige toegangscontrole bij recreatievoorzieningen, kantoren, fabrieken, sportscholen en andere objecten waar men de toegang aan niet-geautoriseerde personen wil ontzeggen.

Naast de draaikruizen kunnen klapdeuren worden geplaatst om toegang te verlenen aan mindervaliden, goederen en kinderwagens.

Diverse modellen tourniquets leverbaar

Van chique tot uitermate betaalbaar. De draaikruizen van Methon zijn opgesplitst in drie soorten. Hierdoor is onderscheid te maken in gebruiksintensiteit en prijsklasse. Bekijk ons aanbod:

Economy Line tourniquets
Economy Line
Standard Line tourniquets
Standard Line
Top Line tourniquets
Top Line
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Tourniquets – draaikruizen voor regulier gebruik

De Standard Line betreft zeer degelijke draaikruizen die geschikt zijn voor een hoge gebruiksfrequentie en buitenopstelling. Wenst u een specifieke behuizing met bijzondere afwerking, dan kunt u beter voor de Top Line kiezen.

Luxe tourniquets – draaikruizen voor intensief gebruik

De Top Line betreft apparatuur van een hoge kwaliteit, en geschikt voor buitenopstelling. Er zijn verschillende soorten behuizingen beschikbaar waardoor de keuze kan worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Tourniquets – draaikruizen voor normaal gebruik

De Economy Line betreft draaikruizen uit een lagere prijsklasse, die niet geschikt zijn voor zwaar of intensief gebruik. Het buiten plaatsen van deze draaikruizen is mogelijk, maar wordt afgeraden.

Toegangscontrole met paslezers

Deze series draaikruizen van Methon hebben de mogelijkheid om een paslezer en andere toegangscontrolesystemen aan te sluiten. Een voorbeeld hiervan is het uitvoeren van betalingen aan de hand van een kaartlezer of met een zogenoemde druppel.