Tourniquets laag

Een zeer breed assortiment lage tourniquets voor alle denkbare toepassingen

Tourniquet type TR490, geschikt voor binnen en buiten. Tourniquet type TR490 bestemd voor de toegangscontrole bij bedrijven, sportscholen en recreatievoorzieningen. lage tourniquet met glaspanelen type TBV

Methon levert tourniquets – draaikruizen – in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende soorten behuizingen voor de doelmatige toegangscontrole bij recreatievoorzieningen, kantoren, fabrieken, sportscholen en andere objecten waar men de toegang aan niet-geautoriseerde personen wil ontzeggen.

Draaikruizen gezocht?

Van chique tot uitermate betaalbaar. Bekijk ons aanbod:

Kies de juiste tourniquet

Tourniquets met draaikruizen worden gemaakt in alle kwaliteiten en met verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en uw wensen betreffende de uitstraling van de apparatuur kunt u kiezen tussen verschillende productgroepen.

Draaikruizen voor regulier gebruik

De Standard Line betreft zeer degelijke tourniquets die geschikt zijn voor een hoge gebruiksfrequentie en buitenopstelling. Wenst u een specifieke behuizing met bijzondere afwerking, dan kunt u beter voor de Top Line tourniquet kiezen.

Luxe draaikruizen voor intensief gebruik

De Top Line betreft apparatuur van een hoge kwaliteit, en geschikt voor buitenopstelling, echter met verschillende soorten behuizingen waardoor de keuze beter kan worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Draaikruizen voor normaal gebruik

De Economy Line betreft tourniquets uit een lagere prijsklasse, die niet geschikt zijn voor zwaar of intensief gebruik. Het buiten plaatsen van deze draaikruizen is mogelijk, maar wordt afgeraden.

Toegangscontrole met paslezers

Deze series tourniquets (draaikruizen) van Methon hebben de mogelijkheid om een paslezer en andere toegangscontrolesystemen aan te sluiten, zoals voor betaling, met een kaartlezer of met een zogenoemde druppel.