Hulpmiddelen om veilig te werken op kantoor

Nu het Coronavirus nog steeds de realiteit is, is het belangrijk om maatregelen te nemen om het veilig werken op kantoor te kunnen waarborgen. Er zijn namelijk bedrijven waar het niet mogelijk is om thuis te werken én het ‘normale leven’ zal uiteindelijk steeds meer terugkomen als de besmettingen dalen. Daarom zal het nodig zijn om bepaalde aanpassingen te doen zodat het mogelijk wordt om veilig te werken op kantoor. Methon biedt hulpmiddelen om dit te kunnen waarborgen.

Thuiswerken is de nieuwe norm, maar blijft dit?

Thuiswerken is de nieuwe norm. Maar uiteindelijk is het wel weer de bedoeling dat iedereen weer (deels) op kantoor gaat werken en zo terug kunnen naar het ‘normale leven’. Op kantoor werken zorgt ervoor dat werk vanuit één centrale plaats is uitgevoerd. Zo kunnen werknemers eenvoudig intern communiceren. Daarnaast zorgt het ervoor dat er weer een duidelijke afbakening is tussen werk en privé. Het moet dan echter wel mogelijk zijn dat dit weer veilig gebeurt met inachtneming van de 1,5 meter afstand. 

Werken op kantoor blijft noodzakelijk voor een aantal bedrijven

Voor sommige bedrijven is het niet mogelijk om thuis te werken. Hier werkt (een deel van) het personeel nog op kantoor. Zeker voor deze bedrijven is het op dit moment, met de hoge besmettingen, al belangrijk dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd. 

Tensabarriers voor een veilige werkomgeving op kantoor

Al vaker hebben wij blogs gepubliceerd over Tensabarriers. Deze veelzijdige hulpmiddelen worden toegepast in verschillende ruimtes zoals in publiek toegankelijke ruimtes maar ook voor het creëren van een veilige omgeving op kantoor. Het zorgt er namelijk voor dat er beter ingespeeld kan worden op de 1,5 meter afstandsregel zonder hier hoge investeringen voor vrij te maken. Daarnaast zijn de Tensabarriers flexibel inzetbaar. Ze zijn niet gebonden aan één plaats waardoor u ze op meerdere locaties in uw pand kunt gebruiken.

Lees meer over Tensabarriers

De afzetpalen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen zodat er altijd een passende mogelijkheid is voor uw kantoor. De banden kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst of logo en het is mogelijk om speciale teksthouderplaten te monteren waarmee informatie kan worden verstrekt. Zo kunt u bijvoorbeeld de looproute aangeven op de platen. 

Toegangscontrole Tensabarrier

De voordelen van Tensabarriers op een rij

  • Geen hoge investeringskosten
  • Flexibel inzetbaar
  • Duidelijk aangegeven routes met speciale teksthouderplaten
  • Voldoende afstand tussen personeel
  • Mogelijk om ruimtes af te sluiten
  • Bedrukking met eigen logo of tekst mogelijk

Een op maat gemaakt plan voor uw kantoor

Methon kan u ondersteunen met het maken van een op maat gemaakt plan voor uw kantoor om zo de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Bent u benieuwd naar de maatregelen voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Geef een antwoord