De slagboom

Methon is expert op het gebied van toegangstechniek, toegangscontrole, entreebeveiliging en parkeersystemen. Eén van de producten die dan niet kan ontbreken in het assortiment is dan ook de slagboom. Methon beschikt over een uitgebreid assortiment met verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

De redenen om uw slagboom bij Methon te kopen

  • Uw slagboomspecialist
  • Voor elke situatie een slagboom op maat
  • Uit te breiden met verschillende accessoires
  • Verschillende aandrijvingen beschikbaar voor extra snelheid
  • Montage mogelijk door Methon

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een slagboom?

Bij de aanschaf van een afsluitboom zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. Het is namelijk wel de bedoeling dat u een geschikte slagboom aanschaft voor uw situatie. Hieronder staan een aantal factoren die hierbij van belang zijn:

De breedte van de toegang

Extra lange slagbomen van methon
BL40, BL41 en BL45

Afhankelijk van de breedte van de toegang wordt bepaald welke slagboom er nodig is. Methon biedt namelijk slagbomen aan met verschillende armlengtes, die geschikt zijn voor verschillende oppervlakten. Zo worden er ook extra lange slagbomen aangeboden. Een voorbeeld hiervan is de MCS 57.

Handbediende of automatische slagboom?

Daarnaast kunt u kiezen uit een handbediende of automatische afsluitboom. De handbediende versie wordt handmatig geopend waardoor deze geschikt is voor een toegang waarin weinig verkeer passeert. Een automatische slagboom wordt juist geadviseerd bij een drukkere toegang zodat de doorloopsnelheid hoog kan blijven.Voor handbediende slagbomen bestaat bij Methon de keuze uit de Handbediend-HBS (opent verticaal) en de Handbediende-HBDR (opent horizontaal).

De voeding

Het is belangrijk dat het terrein waar de afsluitboom geplaatst gaat worden, beschikt over stroomvoorziening. Wanneer dit niet het geval is, bijvoorbeeld in een bos of natuurgebied, is het verstandiger om een handbediende afsluitboom aan te schaffen.

Veiligheid

Slagboom BL46
Slagboom BL46

Om de veiligheid van uw terrein te waarborgen heeft Methon verschillende slagbomen beschikbaar. Deze afsluitbomen zorgen voor extra veiligheid door het hek dat aan de arm zit bevestigd, zodat voetgangers ook niet kunnen passeren. De High Security slagbomen met hek zijn onder andere de BLG76, BLG77 en de BL46.

Koop uw slagboom op maat bij Methon

Methon biedt voor elke situatie een geschikte slagboom. Of u nu een afsluitboom zoekt voor een parkeerterrein, bruggen, tunnels, verkeerpassages of bedrijventerrein; onze specialisten denken met u mee. Wilt u meer weten over een geschikte afsluitboom voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Geef een antwoord