Slagbomen

De slagboom type BL229 is bestemd voor toegangen tot parkeerterreinen en bedrijfsterreinen met een armlengte tot 6 m. Slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij bedrijfsterreinen. Hoogwaardige slagbomen type BL29 - BL229, leverbaar met een armlengte tot 6 m. Compleet slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij parkeervoorzieningen.

Een zeer breed assortiment slagbomen voor alle denkbare toepassingen.

Methon levert slagbomen/afsluitbomen in alle soorten en maten om het verkeer op kleine, gemiddelde en grote terreinen te regelen. Een slagboom wordt gebruikt om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen of een parkeerterrein af te sluiten voor onbevoegden.

Assortiment slagbomen

Ons assortiment slagbomen biedt zeer brede gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie en verkeersdrukte vindt u bij Methon altijd de juiste slagboom. Door de hoge kwaliteit kunnen de slagbomen een intensieve verkeersdrukte aan. Het slagboomsysteem is bovendien uit te breiden met diverse toegangscontrolesystemen, bijvoorbeeld pas- of kaartlezers en handzenders. De afmetingen van een slagboom kunnen worden afgestemd op uw situatie en toepassing.

In de MCS-serie vindt u robuuste slagbomen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. De BL-serie betreft geavanceerde slagbomen in een hogere prijsklasse.

Let op!

Slagbomen zijn niet geschikt voor de passages van fietsers en voetgangers. Aangeraden wordt om waarschuwingsborden te plaatsen en een aparte doorgang voor fietsers en voetgangers te maken.