Slagbomen

Een breed assortiment slagbomen voor alle denkbare toepassingen

De slagboom type BL229 is bestemd voor toegangen tot parkeerterreinen en bedrijfsterreinen met een armlengte tot 6 m. Slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij bedrijfsterreinen. Hoogwaardige slagbomen type BL29 - BL229, leverbaar met een armlengte tot 6 m. Compleet slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij parkeervoorzieningen.

Een slagboom wordt gebruikt om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen of een parkeerterrein af te sluiten voor onbevoegden. Methon levert slagbomen/afsluitbomen in alle soorten en maten om het verkeer op kleine, gemiddelde en grote terreinen te regelen.

MCS-Serie

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

In de MCS-serie vindt u robuuste slagbomen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. In deze serie zitten onder andere slagbomen met een vouwhek aan de arm, evenals extra lange slagbomen. 

Bekijk de MCS-Serie slagbomen

BL-Serie

Geavanceerd, professioneel en robuust

De BL-serie betreft geavanceerde slagbomen in een hogere prijsklasse, met een zware aandrijving. Ook deze serie bevat verstevigde en extra lange slagbomen. Hierin zitten bijvoorbeeld ook high security slagbomen en extra snelle bomen die worden gebruikt bij tolweg doorgangen.

Bekijk de BL-Serie slagbomen

 

Niet voor voetgangers of fietsers

Slagbomen zijn niet geschikt voor de passages van fietsers en voetgangers. Aangeraden wordt om waarschuwingsborden te plaatsen en een aparte doorgang voor fietsers en voetgangers te maken.

Assortiment slagbomen

Ons assortiment slagbomen biedt zeer brede gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie en verkeersdrukte vindt u bij Methon altijd de juiste slagboom. Door de hoge kwaliteit kunnen de slagbomen een intensieve verkeersdrukte aan.

Uitbreiden van slagbomen: extra’s

Het slagboomsysteem is bovendien uit te breiden met diverse toegangscontrolesystemen, zoals paslezers of kaartlezers, een GSM-module en handzenders waardoor de slagboom op afstand te bedienen is. De afmetingen van een slagboom kunnen worden afgestemd op uw situatie en toepassing.