Slagbomen

Een breed assortiment slagbomen voor alle denkbare toepassingen

De slagboom type BL229 is bestemd voor toegangen tot parkeerterreinen en bedrijfsterreinen met een armlengte tot 6 m. Slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij bedrijfsterreinen. Hoogwaardige slagbomen type BL29 - BL229, leverbaar met een armlengte tot 6 m. Compleet slagboomsysteem voor de toegangscontrole bij parkeervoorzieningen.

Een slagboom wordt gebruikt om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen of een parkeerterrein af te sluiten voor onbevoegden. Methon levert afsluitbomen in alle soorten en maten om het verkeer op kleine, gemiddelde en grote terreinen te regelen.

Slagboom toepassingen

Slagbomen komen op verschillende locaties goed tot zijn recht. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: parkeerterreinen, bedrijventerreinen, campings, parkeergarages en tolwegen. 

MCS-Serie

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

In de MCS-serie vindt u robuuste afsluitbomen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. In deze serie zitten onder andere slagbomen met een vouwhek aan de arm, evenals extra lange slagbomen. 

Bekijk de MCS-Serie slagbomen

BL-Serie

Geavanceerd, professioneel en robuust

De BL-serie betreft geavanceerde afsluitbomen in een hogere prijsklasse, met een zware aandrijving. Ook deze serie bevat verstevigde en extra lange slagbomen. Hierin zitten bijvoorbeeld ook high security afsluitbomen en extra snelle bomen die worden gebruikt bij tolweg doorgangen.

Bekijk de BL-Serie slagbomen

Afsluitbomen zijn niet voor voetgangers of fietsers

Afsluitbomen zijn niet geschikt voor de passages van fietsers en voetgangers. Een alternatief is om waarschuwingsborden te plaatsen en een aparte doorgang te creëren voor fietsers en voetgangers. Daarnaast kunt u voor de geleiding van voetgangers eventueel gebruik maken van tourniquets.

Assortiment slagbomen

Ons assortiment biedt zeer brede gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie en verkeersdrukte vindt u bij Methon altijd de juiste afsluitboom. Door de hoge kwaliteit kunnen de afsluitbomen een intensieve verkeersdrukte aan.

Uitbreiden van slagbomen: extra’s

Het slagboomsysteem is bovendien uit te breiden met diverse toegangscontrolesystemen, zoals paslezers of kaartlezers, een GSM-module en handzenders waardoor de afsluitboom op afstand te bedienen is. Daarnaast kunnen de afmetingen worden afgestemd op uw situatie en toepassing.

De accessoires zorgen ervoor dat u de afsluitboom aan kunt passen naar uw specifieke wensen. 

Bekijk accessoires en bedieningsapparatuur

Geïnteresseerd in slagbomen?

De experts van Methon geven u graag advies over het kiezen van de juiste afsluitboom. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goedkoop exemplaar? Kies dan voor een handbediende versie. Maar bent u meer op zoek naar extra veiligheid? Kies dan zeker voor een afsluitboom met een hek. 

Vraag advies!