Tourniquet hoog

Slagbomen installeren door Methon

Uw bedrijf is opzoek naar slagbomen om de toegang tot uw terrein te beperken, maar waar moet u rekening mee houden tijdens het aanschaffen en hoe verloopt de installatie van slagbomen? In deze blog informeert Methon u over het gehele proces!

Een geschikte uitvoering kiezen voor uw bedrijf

De eerste stap in dit proces is het selecteren van passende slagbomen. Methon werkt met twee series slagbomen: MCS Serie en de BL Serie.

MCS Serie
Deze serie wordt gekenmerkt door een nette afwerking, robuuste armen en daarbij een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding! Bent u opzoek naar een betaalbare, zware slagboom? Overweeg dan bijvoorbeeld de MCS 57 of voor een slagje robuuster de MCS 61.

BL Serie
Of bent u opzoek naar een meer geavanceerde slagboom? De BL Serie wordt gekenmerkt door een betere aandrijving en een stuurschakeling met ruime instelmogelijkheden. Deze serie heeft een ruim aanbod met allerlei verschillende specificaties, zoals extra snelle slagbomen (BL229) of de highsecurity slagbomen met hek (BL46).

Wij zijn er echter van bewust dat een selectie maken lastig kan zijn. Wilt u graag geadviseerd worden door een specialist? Neem dan vrijblijvend contact op met Methon en laat ons u verder helpen!

CONTACT

Slagboom accessoires

Beide series hebben de opties om accessoires toe te voegen aan de slagboom. Denk bijvoorbeeld aan verlichting op de arm zodat de slagboom beter zichtbaar is, opvangpalen waar de arm in kan rusten wanneer deze dicht is of bedieningspalen.

Echter, voor een meer geavanceerde toegangscontrole, heeft u bij de BL Serie de keuze uit een bredere selectie accessoires. Zo kunt u hier ook verkeerslichten, vouwhekken en zelfs voertuigdetectoren laten installeren om uw slagboomsysteem compleet te maken.

Hoe verloopt de installatie van slagbomen?

Wanneer u een selectie heeft gemaakt kunnen wij beginnen met de installatie. Allereerst vragen wij een foto van de locatie, of als nodig komt er een medewerker langs om het werk op te nemen. Op basis van deze informatie kunnen wij u verder informeren over het verloop van de installatie.

Vervolgens dient de opdrachtgever de aanleg van de bekabeling te verzorgen: Methon zal u hierover adviseren en de correcte specificaties doorgeven. Wanneer alles gereed is kan de installatie van start gaan. Onze installatieploeg zal langskomen met de apparatuur en de prefab betonfunderingen. Deze funderingen worden ingegraven, waar vervolgens de slagbomen (en eventuele accessoires) op worden geplaatst en aan de bekabeling worden aangesloten. Indien van toepassing worden er ook detectielussen in de rijbaan geplaatst.

Na de installatie testen wij de apparatuur grondig op eventuele problemen. Wanneer de installateurs tevreden zijn worden de slagbomen officieel in werking gesteld en krijgt de opdrachtgever een duidelijke uitleg over het complete systeem. Deze uitleg rondt officieel de oplevering af! Over het algemeen duurt de installatie slechts één werkdag, echter dit is afhankelijk van de grootte van het project.

De redenen om de installatie van slagbomen te laten doen door Methon

Methon biedt voor iedere situatie een bijpassende slagboom. Bent u opzoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle installatie en professionele begeleiding? Overweeg dan de slagbomen van Methon! Bekijk hier het complete slagboom assortiment.

Slagbomen bij Methon

Geef een antwoord