Installatie en Service

 

installatiewerk van slagbomen met funderingen installatiewerk toegangscontyrolesystemen installatiewerk tourniqet toegangscontrole

Installatiewerk door Methon

Bij Methon kunt u niet enkel terecht voor de levering van toegangstechniek, maar kunt u ook het complete installatiewerk uit handen laten nemen. Dit houdt het volgende in:

  • Inclusief levering en aanleg van funderingen
  • Aanbrengen van detectielussen in de bestrating
  • Diverse civiele werkzaamheden (zoals de aanleg van bekabeling of een vluchtheuvel op een rijbaan voor de plaatsing van een slagboomsysteem)

Voor reparaties zijn de meest gangbare onderdelen aanwezig in de serviceauto’s. Zo kunnen wij u in de meeste gevallen direct van dienst zijn bij een mogelijk defect. Voor serviceverlening hoeft geen contract te worden afgesloten.

Responstijd van 8 werkuren op werkdagen

In het algemeen geldt voor een servicemelding een responstijd van 8 werkuren op normale werkdagen. Werkzaamheden buiten normale werktijden en in het weekend zijn mogelijk voor een toeslag. Voor projecten waar de mogelijkheid van storingsmeldingen in het weekend wordt gewenst kunnen bijzondere regelingen worden getroffen.

Service melding doen?

Servicemeldingen dienen schriftelijk te geschieden, per fax: 0252 531480, of per e-mail: service@methon.nl, met vermelding van projectadres, contactpersoon ter plaatse met telefoonnummer, factuuradres, soort/type apparatuur en een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van de storing.