Klapdeuren

Klapdeuren in verschillende soorten en maten.

elektrische klapdeur type Ikarus klapdeuren voor toegangscontrole en entreebeveiliging Klapdeur Ikarus voor de toegangscontrole bij bedrijven en recreatievoorzieningen.

Elektrisch aangedreven klapdeuren

Methon levert klapdeuren/draaideurtjes met glaspanelen of rvs-buizen, evenals poorten met schuif- of draaideurtjes met zijdelingse behuizingen. Deze worden onder andere toegepast om naast tourniquets een doorgang te maken voor mindervaliden, goederen en kinderwagens.

Klapdeuren: Voor uiteenlopende toepassingen

Deze deurtjes kunt u gebruiken voor de toegangscontrole van gebouwen. Ze zijn geschikt voor binnenopstelling en een aantal ook voor buitenopstelling. De automatische vrijgave van dit systeem zorgt voor een vlotte doorstroming.

Assortiment

Standard Line: U vindt hier enkele modellen met verschillende hoogte- en breedtematen en diverse geavanceerde systemen. Enkel geschikt voor binnenopstelling.

Top Line:  U vindt hier modellen van een hoge kwaliteit, met verschillende uitvoeringen van de deuren. Keuze uit deuren van glas, rvs-buis of rvs-buis voorzien van een glaspaneel. Deze zijn deels ook geschikt voor buitenopstelling.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Contact opnemen