Klapdeuren

Klapdeuren in verschillende soorten en maten.

elektrische klapdeur type Ikarus klapdeuren voor toegangscontrole en entreebeveiliging Klapdeur Ikarus voor de toegangscontrole bij bedrijven en recreatievoorzieningen.

Elektrisch aangedreven klapdeuren

Methon levert klapdeuren/draaideurtjes met glaspanelen of rvs-buizen, evenals poorten met schuif- of draaideurtjes met zijdelingse behuizingen. Klapdeuren worden onder andere toegepast om naast tourniquets een doorgang te maken voor mindervaliden, goederen en kinderwagens.

Voor uiteenlopende toepassingen

Klapdeuren worden gebruikt voor de toegangscontrole bij gebouwen. Allen geschikt voor binnenopstelling en een aantal ook voor buitenopstelling. Door de automatische vrijgave van dit systeem zorgt het voor een vlotte doorstroming.

Assortiment

De Standard Line betreft enkele modellen met glaspanelen in verschillende hoogte- en breedtematen, die alleen geschikt zijn voor binnenopstelling.

Bij de Top Line, deels ook geschikt voor buitenopstelling, kan worden gekozen tussen verschillende uitvoeringen van de deuren: Glas, rvs-buis of rvs-buis voorzien van een glaspaneeltje.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? Vraag onze experts naar de mogelijkheden.