Gepersonaliseerde afzetpalen voor uw bedrijf

Afzetpalen bestaan in veel verschillende soorten en maten waardoor ze toepasbaar zijn in veel sectoren. U hoeft echter niet te kiezen voor een afzetpaal met een ‘basic’ uitstraling, want bij Methon is het mogelijk om de afzetpalen volledig te personaliseren naar uw wensen! Zo past de afzetpaal helemaal bij de kleuren van uw bedrijf.

Gepersonaliseerde afzetpaal

Tensabarrier afzetpalen bij Methon

Het geleiden van personen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Om dit op een doelmatige manier te doen, kunt u gebruik maken van afzetpalen. Methon biedt hiervoor uiterst veilige en betrouwbare afzetpalen van Tensator aan: de Tensabarrier. Op dit moment zijn dit de meest veilige afzetpalen van de markt én kunt u kiezen voor een gepersonaliseerde afzetpaal.

Wij helpen bedrijf in vele sectoren met het geleiden van personen door middel van een Tensabarrier afzetpaal. De palen worden bijvoorbeeld gebruikt in musea, op luchthavens en in horecavoorzieningen.

Personaliseer uw afzetpaal

De Tensabarrier afzetpalen kunt u personaliseren zodat deze bij uw bedrijf passen. U kunt een aantal onderdelen aanpassen zoals de paal, de kleur van de paal en de band én u kunt de afzetpaal uitbreiden met accessoires. De mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afzetpaal zijn als volgt:

  1. Kies voor een metalen paal, kunststof paal of wand unit

De Tensabarrier afzetpalen zijn beschikbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen voor een metalen paal, kunststof paal of een wand unit.

Kunststof palen zijn beter geschikt voor buitenopstelling en goedkoper dan de metalen palen.

  1. Kies de kleur van de paal

Wanneer u heeft gekozen of u voor een metalen paal of kunststof paal gaat, komt u voor de volgende keuze te staan. Welke kleur krijgt de paal? Afhankelijk van de soort paal, zijn er een aantal kleuren beschikbaar.

De metalen afzetpalen zijn beschikbaar in 14 kleuren van rood tot aan zilver of groen. Staat de gewenst kleur er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij deze speciaal voor u kunnen laten maken. De prijzen en levertijden wijken dan wel af.

De kunststof afzetpalen zijn in minder kleuren beschikbaar: alleen zwart, rood en geel.

Bekijk de beschikbare kleuren

  1. Kies de kleur en opdruk van het band

Qua banden is er een uitgebreid assortiment kleuren en opdrukken beschikbaar. Kies een kleur en opdruk naar uw wens. Het is mogelijk om te kiezen uit standaard bedrukt band, maar u kunt er ook voor kiezen om het band te laten bedrukken met uw eigen tekst of logo.

Bekijk de bandkleuren

  1. Optioneel uit te breiden met accessoires

De Tensabarrier afzetpalen zijn daarnaast ook uit te breiden met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een tekstplaathouder, een plateau of een presentatieschaal. Meer weten over de accessoires?

Bekijk de Tensabarrier accessoires

Geïnteresseerd in gepersonaliseerde afzetpalen?

Methon is expert op het gebied van toegangstechniek, toegangscontrole, entree beveiliging en parkeersystemen. En als leverancier van de Tensabarrier afzetpalen kunnen wij u uitstekend helpen met het creëren en leveren van gepersonaliseerde afzetpalen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Geef een antwoord