Slagboomsysteem bij appartementencomplexen en VvE’s

Parkeergelegenheid kan een belangrijke criteria zijn voor een potentiële koper van een huis of appartement. Daarom is het als VvE belangrijk om genoeg parkeergelegenheid te faciliteren voor de bewoners van het appartementencomplex én te zorgen dat deze parkeerruimte enkel toegankelijk is voor bewoners doormiddel van een slagboomsysteem.

Wat is een VvE?

De Vereniging van Eigenaren (VvE) is een overkoepelend orgaan van een appartementencomplex. Als u een appartement koopt in een appartementencomplex wordt u automatisch lid van de VvE. Hier betaalt u een maandelijks bedrag voor.

De VvE zorgt op zijn beurt voor het klein- en groot onderhoud en het beheer van het gebouw. Op deze manier woont u altijd in een goed onderhouden complex.

Parkeergelegenheid bij een appartementencomplex

Parkeergelegenheid is een belangrijk onderdeel van een appartementencomplex. In een complex wonen veel bewoners, die allen graag een plekje voor hun auto willen.  

Het zou dan uiteraard jammer zijn als er ook nog bezoekers van buitenaf een plekje komen innemen waardoor er niet meer voldoende parkeerplek is voor de bewoners. 

Om voldoende parkeergelegenheid te bieden aan de bewoners van het complex is het allereerst belangrijk om voldoende parkeerplaatsen te regelen. Daarnaast is het van belang om er op toe te zien dat de parkeerplaatsen enkel door bewoners toegankelijk is. Omdat het niet haalbaar is om hier heel de dag een persoon voor neer te zetten, is de oplossing een slagboomsysteem. 

Slagboomsysteem van Methon

Met een slagboomsysteem kunt u ervoor zorgen dat het parkeerterrein/de parkeergarage niet wordt betreden door onbevoegden waardoor de volledige parkeercapaciteit gebruikt kan worden door bewoners. 

Het is hierbij belangrijk dat u een slagboom combineert met een toegangscontrole systeem. Zo wordt er een accessoire toegevoegd aan de slagboom waardoor deze enkel opent op vertoon van een tag. 

Methon biedt verschillende slagbomen aan in diverse prijscategorieën. De MCS-serie slagbomen beschikken over een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, tegenover de BL-serie die bestemd is voor zeer intensief gebruik. 

slagboom BL229 Amersf

Welk slagboomsysteem past bij mijn situatie?

Omdat elke parkeersituatie een andere aanpak nodig heeft, is er niet één vaste aanrader te geven. Onze experts helpen u graag om te bekijken welk slagboomsysteem het beste in uw situatie past. Vraag daarom vrijblijvend de mogelijkheden aan!

Vrijblijvend de mogelijkheden aanvragen

Geef een antwoord