Terreinbeveiliging door Methon

Waar u ook werkt, het verlenen van toegang is een aspect dat dagelijks in aanmerking komt. Het is voor bedrijven essentieel om een vorm van terreinbeveiliging te hebben, zodat de toegang van onbevoegden beperkt wordt en mogelijke schade wordt voorkomen. In deze blog leggen wij de focus op bedrijventerrein beveiliging.

Beveiliging voor bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen bestaan voornamelijk uit commerciële bedrijven die beschikken over een opslag of loods. Om te voorkomen dat het terrein wordt betreden door onbevoegden is het van belang om te zorgen dat de toegang tot deze bedrijven over het algemeen beperkt- of minstens gecontroleerd wordt. Hiervoor zijn verschillende producten en diensten beschikbaar.

Producten en diensten om toegang te beperken

Er bestaan diverse producten en diensten die kunnen bijdragen aan het beveiligen van een terrein. Een veel genomen maatregel is het plaatsen van hekwerken. Wanneer u hekken plaatst rondom uw terrein, kunt u de toegangspunten tot uw terrein beperken waardoor u meer controle heeft over het verkeer dat uw terrein betreedt.

Toegangspunten beveiligen met slagbomen

Om te voorkomen dat onbevoegden alsnog toegang hebben tot uw terrein via de enkele toegangspunten kunt u gebruik maken van slagbomen. Methon biedt verschillende slagbomen met toebehorende accessoires die perfect toepasbaar zijn voor bedrijventerreinen. Ook kunt u bij Methon slagbomen op maat laten maken, voor een perfect passend exemplaar.

Bekijk hier het slagboom aanbod

De functionaliteiten van een slagboom uitbreiden met accessoires

Om een slagboom volledig passend te maken voor uw toegangspunt, bieden wij diverse accessoires aan. Een voorbeeld van een slagboom met accessoires om uw terrein te beveiligen:

Voor een robuuste slagboom kunt u kijken naar de BL-serie bij Methon. Deze slagbomen zijn in prijsklasse wat hoger, maar bieden een meer geavanceerd systeem en daarbij betere beveiligingsopties. Zo kunt u de slagbomen bestellen met een langere arm of een zwaarder model uitkiezen die beter beschermen tegen inbraken.

U kunt deze slagbomen uitrusten met een vouwhek, die toegang ook voor voetgangers beperkt. Of u kunt ervoor kiezen om een kaartlezer bij de slagbomen toe te passen zodat alleen personen met een toegangspas het terrein kunnen betreden. Benieuwd naar alle accessoires? Bekijk hier alle andere producten en accessoires van Methon.

Bekijk de accessoires

Terreinbeveiliging door middel van inzinkbare bollards

U kunt ook overwegen om inzinkbare bollards te plaatsen op het bedrijventerrein. Deze stevige, verticale palen zijn perfect voor het hinderen van autoverkeer en omdat ze zo stevig zijn kunnen ze zelfs ramkraken voorkomen. De bollards van Methon zijn daarbij ook voorzien van LED verlichting aan de bovenrand, zodat bestuurders deze beter kunnen zien. Ook de bollards hebben verschillende maten en toevoegingen, zodat ze perfect passen binnen uw benodigdheden. Wilt u meer lezen over het bollard aanbod van Methon?

Bekijk de bollards

Terreinbeveiliging door Methon

Methon biedt diverse opties voor het beveiligen van uw bedrijventerrein. Denk eens aan bovengenoemde slagbomen met accessoires of pillars voor doelmatige afsluiting van parkeerterreinen. Wilt u uw bedrijventerrein beter beveiligen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Geef een antwoord