Betrouwbare beveiliging van uw entree zonder bewakingspersoneel

Het beveiligen van een ingang is van groot belang voor een verscheidenheid aan organisaties. Met het hebben van een gedegen beveiligingsoplossing kunt u uw bedrijf beschermen tegen uiteenlopende risico’s. Wij vertellen u meer over het belang van een goede beveiliging én de middelen die u hiervoor kunt gebruiken.

Gecontroleerd toegang verlenen aan personen

Is uw bedrijf niet voor iedereen vrij toegankelijk? Dan is het van belang dat er bij de ingang gecontroleerd toegang wordt verleend aan geautoriseerde personen. Om dit probleem op te lossen, kunt u diverse middelen inzetten. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor beveiligingspersoneel in te huren maar u kunt ook kiezen voor een eenmalige en duurzame oplossing: het plaatsen van een tourniquet met een paslezer. 

Tourniquet vs. bewakingspersoneel

Voor het gecontroleerd verlenen van toegang aan personen dient u een afweging te maken uit onder andere het plaatsen van een tourniquet met paslezer of het inhuren van bewakingspersoneel. 

Hoewel bewakingspersoneel afschrikwekkend kan werken en het zorgt voor het handhaven van de orde bij eventuele incidenten, zorgt het wel voor een doorlopende stroom aan kosten. Iets wat van een tourniquet niet is te zeggen.

Tourniquets vergen een eenmalige investering en bieden een betrouwbare beveiligingsoplossing waarmee u jaren vooruit kunt. Tourniquets zijn betrouwbaar en met het koppelen van de juiste toegangscontrole apparatuur bent u ervan verzekerd dat er enkel toegang wordt verleend aan geautoriseerde personen. 

Methon biedt u een diversiteit aan tourniquets 

Tourniquets, draaikruizen, draaitrommels, een hoge variant, een lage variant, voordelig of juist een hoge kwaliteit tegen een hogere prijs: Methon biedt tourniquets in vele verschillende soorten en maten. 

Hoge draaikruizen van Methon

Wanneer u een tourniquet wilt aanschaffen met als doel het uitbreiden van de beveiliging bij de entree, adviseren wij een hoge tourniquet. De hoge variant zorgt voor een grotere afbakening waardoor er geen kans is dat er over het hekje heen gestapt/gesprongen kan worden.

De hoge tourniquets zijn beschikbaar in de Standard Line of Top Line uitvoering. Onze productadviseurs kunnen u uitstekend adviseren over de best passende variant voor uw bedrijf. Leg ons de situatie voor en wij komen met de beste oplossing voor betrouwbare beveiliging bij uw entree zonder bewakingspersoneel.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Geef een antwoord