Ecco 120BE: Dé veilige toegangscontrole oplossing voor binnen en buiten

Vandaag lichten wij één van onze meest veilige en geavanceerde toegangscontrole oplossing uit: De Ecco 120BE. Deze hoge tourniquet heeft gebogen stangen in plaats van rechte stangen waardoor de kans op letsel wordt verminderd. Wij vertellen u graag meer over de toepassingsmogelijkheden.

Over tourniquet type Ecco 120BE

De hoge tourniquet type Ecco 120BE kenmerkt zich door zijn rond gebogen stangen. Waar hoge tourniquets vaak rechte stangen hebben, heeft dit type bewust rond gebogen stangen om de kans op letsel te verminderen.

Een tourniquet biedt enkel de mogelijkheid om voetgangers door te laten. Om te zorgen dat bijvoorbeeld mindervaliden toegang kunnen krijgen tot uw terrein kunt u de tourniquet koppelen aan loophekken (Ecco Gate). Dit maakt het voor rolstoelen, kinderwagens, karren en goederen mogelijk om te passeren.

De Ecco 120BE is een Top Line hoge tourniquet die geschikt is voor zowel binnen- als buitenopstelling. Dit type beschikt namelijk over een zware roestbescherming waardoor het bestand is tegen buitenomstandigheden. Een plaatsing op een buitenterrein is dus goed mogelijk.

De Ecco 120BE in het kort:

  • Kleinere kans op letsel door gebogen stangen
  • Mogelijk om loophekken te koppelen
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling door zware roestbescherming

Toepassingsmogelijkheden:

  • Toegangsbeveiliging van gebouwen en terreinen
  • Evenementen en stadions
  • Zwembaden en recreatie
  • Distributiecentra

Veilige toegangscontrole oplossingen bij Methon B.V.

Methon is expert op het gebied van toegangstechniek, toegangscontrole, entreebeveiliging en parkeersystemen. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten in diverse sectoren zoals bedrijven, fabrieken, musea, vliegvelden, attractieparken en beursgebouwen.

Heeft u advies nodig voor uw veilige toegangscontrole oplossing? Laat u dan adviseren door de experts van Methon. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw pand of terrein.

Neem contact op

Geef een antwoord