Trilane Tourniquet: de nieuwe vervanger

De Trilane Tourniquet is de vervanger van tourniquets type TR490 en TR491. Deze types zullen op termijn vervangen worden. De prijs van het basismodel is iets lager geworden en de prijs van de uitvoering geheel in r.v.s. iets hoger. 

De Trilane Tourniquet

De Trilane Tourniquet is een driepoottourniquet die wordt gebruikt voor toegangscontrole van voetgangers. Het is een betaalbare tourniquet voor betrouwbare toegangscontrole voor zowel binnen als buiten gebruik. Ook kunt u accessoires integreren zoals proximitylezers, barcodescanners en badgelezers.

Met anti paniek voorziening

De draaikruis beschikt over een anti paniek voorziening: u kunt de driepoot handmatig draaien wanneer de stroom uitvalt doordat de blokkering is uitgeschakeld.

Daarnaast is er als optie een uitvoering waarbij bij spanningsuitval, of melding via een alarm, de horizontale stang van de driepoot automatisch neerklapt. Op deze manier wordt er een doorgang vrijgemaakt voor een ononderbroken stroom van gebruikers. Zo worden bezoekersstromen niet opgehouden als de stroom uitvalt.

Ook toegang voor mindervaliden

De Trilane Tourniquet is te combineren met één van onze klapdeuren zodat ook mindervaliden of bezoekers met kinderwagen toegang krijgen.

Toepassing in verschillende sectoren

De Trilane Tourniquet is toepasbaar in diverse sectoren. Met name door de goede kwaliteit van het product kan de tourniquet zowel op binnen- als buitenlocaties toegepast worden. 

Voorbeelden hiervan zijn onder andere kantoren, vliegvelden en binnen- en buiten evenementen en sport- en recreatievoorzieningen.

Benieuwd voor wie onze producten zijn?

Bekijk hier voor wie onze producten geschikt zijn

Methon beschikt over een diverse collectie tourniquets

Past deze tourniquet niet bij uw wensen? Dan kunt u een kijkje nemen bij de overige tourniquets van Methon. Wij leveren tourniquets in diverse prijsklassen en geschikt voor diverse situaties. Zo leveren wij hoge tourniquets en lage tourniquets voor regulier tot intensief gebruik.

Advies nodig?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke tourniquet passend is in uw situatie. Daarom kunnen onze experts u adviseren voor de best passende tourniquet voor uw bedrijf. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met Methon.

Neem contact op

Geef een antwoord