Voor wie zijn onze producten?

Methon biedt verschillende producten aan op het gebied van toegangstechniek, toegangscontrole en parkeersystemen. Onze hulpmiddelen zijn bovendien veel gebruikt in verschillende branches én verspreid door heel Nederland. In deze blog geven we jullie meer inzicht in de diverse bedrijven waar onze producten worden gebruikt. 

Evenementen

Evenementen trekken nou eenmaal veel bezoekers. Echter zorgt dit ervoor dat het van belang is om controle te houden over de bezoekersstromen. Om bezoekersstromen te reguleren kunt u bijvoorbeeld Tourniquets gebruiken, deze zorgen voor een geleidelijke toegang tot het terrein.

Crowd control evenement

Meer informatie

Horeca

Afstand bewaren is ook in de horeca essentieel. Denk bijvoorbeeld eens aan de rijen die bij een club ontstaan op een gewone zaterdagavond? Hulpmiddelen kunnen helpen om dit goed te reguleren. Wij geven u uitleg over de toepassingsmogelijkheden van de Tensabarriers in de horeca. 

Meer informatie

Musea

Georganiseerde rijen en afstand van de kunstwerken: om dit te bereiken zijn hulpmiddelen nodig. Hierom biedt Methon Tensabarriers waarmee je deze doelen kunt behalen. Wij vertellen je graag meer over de toepassingen van de afzetpalen in musea.

Crowd control museum

Meer informatie

Sportscholen

Fitnesscentra zijn enkel toegankelijk voor leden. Maak daarom gebruik van toegangscontroles om hier betere controle over te hebben. Methon biedt verschillende tourniquets (geschikt voor grote- en kleine sportscholen), deze zorgen ervoor dat niet-leden geen toegang hebben tot de voorzieningen.

Meer informatie

Attractieparken

Wachtrijen: een belangrijke term in de wereld van attractieparken. Het liefst worden ze voorkomen, én daarom zijn er verschillende hulpmiddelen om de bezoekersstromen te spreiden. Om drukte te reguleren kunt u bijvoorbeeld tickets met tijdsloten aanbieden. Meer weten?

Crowd control attractiepark

Meer informatie

Breed inzetbaar in vele sectoren

Naast deze bedrijven, kunnen onze producten in meer sectoren worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een vliegveld, winkel, kantoren en zwembaden. Staat uw sector er niet tussen maar bent u benieuwd of u onze producten ook kunt gebruiken bij uw bedrijf?

Neem contact op

Geef een antwoord