Expert op het gebied van toegangstechniek

Toegangstechniek komt in vele situaties van pas. Denk hierbij aan grote evenementen, parkeerterreinen en bedrijven. Als u zich in een situatie bevindt waarbij deze middelen van pas komen, wilt u uiteraard dat dit producten zijn van hoge kwaliteit, tegen een goede prijs en met uitgebreide service. Dan bent u bij Methon aan het goede adres!

Methon is uw leverancier als het aankomt op toegangstechniek. Bij ons kunt u terecht voor alles wat hiermee te maken heeft, bijvoorbeeld: slagbomen, tourniquets en pillars/bollards. Maar wat houdt het begrip precies in? En waarvoor kunt u precies bij ons terecht?

Wat is toegangstechniek?

Toegangstechniek omvat alle technieken die van pas komen bij het beveiligen, reguleren en onder controle houden van toegang tot gebouwen en ruimtes. Het gaat hier zowel om de toegang voor bezoekersstromen als voertuigen.  

Dit kan zijn bij de ingang van grote evenementen, waarbij het belangrijk is dat bezoekers overzichtelijk worden verspreid om het entreebewijs te scannen en eventuele controle uit te voeren, maar dit kan ook bijvoorbeeld bij de toegang van sportaccommodaties, parkeerterreinen of overheidsgebouwen.

Verschillende producten

Methon levert toegangstechniek in combinatie met verschillende producten om zo de toegang zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Afhankelijk van de situatie kunt u gebruik maken van slagbomen, tourniquets, tensabarriers en pillars/bollards.

Toegangscontrole systeem

Bent u op zoek naar extra veiligheid? De toegangspoorten kunnen ook gecombineerd worden met een toegangscontrole systeem voor extra controle. Dit werkt bijvoorbeeld aan de hand van een druppel of pasje voor de geautoriseerde personen. Zij scannen deze en na autorisatie van het systeem wordt toegang verleend tot de beveiligde locatie.

Meer informatie over toegangscontrole systemen

Beschikt u al over een toegangspoort, maar bent u op zoek naar extra controle? Ook dan kan Methon de toegangscontrole systemen voor u leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen

Installatie en service

Methon kan de volledige service en installatiewerkzaamheden voor u uit handen nemen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de slagbomen/tourniquets bij levering direct worden geïnstalleerd. Dit is inclusief levering en aanleg van de fundering en het aanbrengen van detectielussen in de bestrating.

Heeft u na het plaatsen en gebruiken van de producten nog service nodig? Dan reageren wij binnen 8 werkuren op een werkdag. Indien u service nodig heeft in het weekend is dit ook mogelijk: hier geldt echter wel een toeslag voor. Zo zijn wij te allen tijden beschikbaar voor de service die u nodig heeft.

Installatie en service

Uw toegangscontrole bedrijf: Methon

Methon is uw expert en leverancier op het gebied van toegangstechniek, toegangscontrole en entreebeveiliging. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we uitstekende maatwerk oplossingen bieden voor uw probleem op het gebied van toegangscontrole.

Bent u op zoek naar een partij die uw problemen op het gebied van toegangscontrole kan oplossen?

Neem contact op

Geef een antwoord