Slagboomsysteem voor parkeerterreinen bij kantoren

Een goed parkeersysteem is een vereiste voor parkeerterreinen bij kantoren. Veel medewerkers komen met de auto en vaak is de parkeergelegenheid beperkt. U wilt dus niet dat onbevoegden gebruik maken van het gering aantal parkeerplaatsen. Wij vertellen u meer over het belang van toegangstechniek voor parkeerterreinen bij kantoren.

Parkeerproblematiek bij kantoren 

Parkeren is niet alleen een probleem bij appartementencomplexen, maar ook bij kantoren. De auto is het populairste vervoersmiddel om mee naar kantoor te reizen en daar moet uiteraard wel voldoende parkeergelegenheid voor zijn. 

Allereerst is het dus belangrijk om bij het zoeken van (nieuwe) kantoorruimte te kijken of er voldoende parkeerplekken zijn zodat uw personeel eenvoudig de auto bij het kantoor kan parkeren. Heeft u dit gevonden? Dan is het belangrijk om deze parkeerplekken alleen toegankelijk te maken voor uw personeel en klanten. Een goed middel hiervoor is een slagboom.

Slagboomsysteem van Methon

Methon biedt slagboomsystemen uit verschillende categorieën aan om uw parkeerterrein te beschermen tegen onbevoegden. Een gepaste slagboom zorgt voor een goede afsluiting en is eventueel uit te breiden met accessoires zoals een kaartlezer, intercom en muntautomaat. 

Bij ons kunt u terecht voor slagbomen in twee categorieën: de MCS-serie en de BL-serie. De slagbomen uit de MCS-serie bevatten een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding terwijl u voor een geavanceerde en robuuste slagboom, beter een exemplaar uit de BL-serie kunt kiezen.

MCS 25

De MCS 25 Slagboom is een geschikt slagboomsysteem voor standaard toepassingen en is beschikbaar met een maximale armlengte van 4 meter. De arm is een stevige, opvallende ronde aluminium buis met een diameter van 84 mm en beschikt over een snelle opening met snelheden tussen de 1,5 seconde (fast) en 4 seconde (normal).

De MCS 25 is beschikbaar met zijdeling of centraal gemonteerde arm en is uit te breiden met accessoires zoals voertuigdetectoren, verlichting en intercoms. 

slagbomen MCS25 Leuven
Voorbeeld MCS 25 slagboom

BL229

De BL229 Slagboom is geschikt voor zeer intensief gebruik en is beschikbaar met een maximale armlengte van 6 meter. De slagboomarm is een aluminium buis van 84 mm. Deze is wit gelakt met rode reflecterende banden en een afdichtdop. Afhankelijk van de lengte en de gekozen arm kan deze binnen 1 tot 4 seconde openen.

De BL229 kunt u uitbreiden met onder andere verkeerslichten, armverlichting, vouwhekken en voertuigdetectoren.

slagbomen BL29 1
Voorbeeld BL229 slagboom

Advies nodig voor uw slagboomsysteem?

De productadviseurs van Methon kunnen u uitstekend adviseren over het slagboomsysteem die het beste aansluit op uw wensen en het meest geschikt is voor de situatie. Weet u al welke slagboom u nodig heeft? Dan kunt u ook direct een offerte aanvragen voor de actuele prijzen.

Contact opnemen

Geef een antwoord