Afzetpaal met band

Een afzetpaal met band is een passende crowd control oplossing voor bijvoorbeeld uw sportschool, museum, restaurant of ander bedrijf waar mensen in een rij komen te staan. Methon biedt een uitermate veilige oplossing aan: de Tensabarrier.

Tensabarrier: een veilige afzetpaal met band

De Tensabarrier is een zeer veilig en hoogwaardig personengeleidingssysteem. De palen zijn voorzien van uittrekbaar band dat aan een volgende paal gekoppeld kan worden. Dit kunnen metalen palen, kunststof palen of wandunits zijn. 

De afzetpaal met band is volledig te personaliseren voor uw bedrijf: zowel de paal als de bandkleuren kunt u zelf kiezen. Naast de kleuren, kunt u ook uw eigen logo laten bedrukken op de banden zodat de banden helemaal passend zijn bij uw bedrijf.

De voordelen van een afzetpaal met band:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Beschikt over een veiligheidssysteem
  • Zeer goede stabiliteit
  • Breed toepasbaar

Lees meer over de Tensabarrier

Slechts een tijdelijke oplossing? Ook een budgetversie beschikbaar

Methon biedt ook een goedkope maar kwalitatief goede afzetpaal aan. Deze is maar liefst 50% goedkoper dan de standaard Tensabarrier en is uitermate geschikt als tijdelijke oplossing. De QueueWay Retractable Barrier, zoals deze afzetpaal heet, wordt veel gebruikt om 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de COVID-pandemie. 

Bekijk de goedkope afzetpaal

Wie gebruiken afzetpalen met band?

Afzetpalen met band worden onder andere door de volgende bedrijven gebruikt:

Uw afzetpaal met band bij Methon

Methon kan u helpen bij de keuze van de juiste toegangscontrole middelen voor uw bedrijf. Wij leveren onder andere toegangscontrole middelen aan evenementenorganisaties, horeca, musea, sportscholen en attractieparken. Bent u benieuwd of wij u ook verder kunnen helpen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden  

Geef een antwoord